Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 09:00
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/09/20/rada-tserkov-pri-kirovogradskii-ova-vikljuchila-zi-svogo-skladu-predstavnikiv-upts-u-ednosti-z-moskovskim-patriarhom.htm

Рада церков при Кіровоградській ОВА виключила зі свого складу представників УПЦ у єдності з московським патріархом


Рада церков при Кіровоградській ОВА виключила зі свого складу представників Української Православної Церкви у єдності з московським патріархом


Рішення виключити зі свого складу українську православну церкву московського патріархату ухвалили сьогодні одноголосно члени Ради церков та релігійних організацій при Кіровоградській обласній військовій адміністрації. 


"Справа в тому, що російську православну церкву зараз звинувачують в єретичних положеннях, у розпалюванні війни і невиконанні своєї місії, як церкви. Ми не бачимо ніякого покаяння і усвідомлення наслідків до яких вони привели своєю діяльністю. Ми не бачимо, щоб вони відмежувалися від цієї політики і більше того вони є "глашатаями руського міра". Тому на цій підставі потрібно відмежуватися від них", - зазначив архієпископ Кропивницький і Голованівський Марк.


Нагадаємо, що 20 серпня Верховна Рада України ухвалила закон про заборону діяльності російської православної церкви та релігійних організацій, які мають з нею зв’язок.

https://t.me/kirovohradskaODA/23977

       

583Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: