Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10:42
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/09/20/na-kirovogradschini-vognebortsi-likviduvali-dvadtsjat-odnu-pozhezhu-riznogo-harakteru.htm

На Кіровоградщині вогнеборці ліквідували двадцять одну пожежу різного характеру


Протягом доби, що минула, рятувальники Кіровоградщини 21 раз залучались на гасіння пожеж різного характеру.


Так, 19 вересня о 07:36 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що на вул. Богдана Хмельницького м. Помічна Помічнянської СТГ Новоукраїнського району горить сміття у приватному житловому будинку. Помічнянські вогнеборці о 08:16 загасили пожежу.


О 08:13 стало відомо про займання на вул. Героїв України с. Велика Виска Мар’янівської СТГ Новоукраїнського району. Після прибуття на місце виклику було встановлено, що горить 54 м2 покрівлі та перекриття приватного житлового будинку. Бійці маловисківської  пожежно-рятувальної частини о 10:01 загасили пожежу.


О 20:36 надійшло повідомлення, що на автомобільній дорозі Стрий-Умань-Дніпро-Ізварине поблизу с. Велика Виска Мар’янівської СТГ Новоукраїнського району горить 4 м2 моторного відсіку та частина кабіни вантажного автомобіля ГАЗ 2705-222. О 21:16 маловисківські вогнеборці ліквідували займання.


Вже 20 вересня о 01:02 стало відомо, що на вул. Степовій с. Федоро-Шулічине Долинської МТГ Кропивницького району горить  3 м2 речей домашнього вжитку у гаражі на території приватного домоволодіння. Бійці місцевої пожежно-рятувальної частини о 01:55 загасили пожежу.


Крім того, виникли пожежі сухої трави та сміття на відкритих територіях. У Кропивницькому районі загасили 8 таких пожеж, в Олександрійському — 6, у Новоукраїнському — 2 та 1 займання у Голованівському районі. 


Шановні громадяни! Будьте максимально відповідальні при поводженні з вогнем в екосистемі. У пожежонебезпечний період суха рослинність спалахує від найменшої іскри, а пожежа може поширитись на великі території, знищуючи все на своєму шляху. Служба порятунку НАГАДУЄ: за провокування пожеж в екосистемі передбачене адміністративне та кримінальне покарання, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.

          

717Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: