Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 09:41
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/09/20/na-kirovogradschini-politseiski-viluchili-u-mistsevih-zhiteliv-narkosirovini-na-sumu-blizko-1-mln-grn.htm

На Кіровоградщині поліцейські вилучили у місцевих жителів наркосировини на суму близько 1 млн грн


Шестеро мешканців одного з населених пунктів вирощували коноплі, потім сушили і подрібнювали з метою подальшого збуту. За вчинене їм загрожує до семи років позбавлення волі.


Протиправну діяльність зловмисників припинили співробітники Олександрійського районного відділу поліції та управління боротьби з наркозлочинністю поліції області. 


Під час проведення обшуку домоволодінь спільників правоохоронці виявили теплиці з нарковмісними рослинами, наркотичний засіб – канабіс, добрива, рослини конопель у горщиках, зброю та боєприпаси.Крім того, на земельній ділянцібуло виявлено близько 140 кущів конопель.


Вилучені речовини та предмети, а також зразки нарковмісних рослин направлено на дослідження. 


За попередніми даними, вартість вилученої наркосировини за цінами «чорного ринку» складає близько мільйона гривень.


Розслідування проводиться за ч. 2 ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.


Поліцейські продовжують вживати заходів, спрямованих на виявлення і знищення незаконних посівів нарковмісних рослин, перекриття каналів надходження наркозасобів до споживачів та недопущення витоку в незаконний обіг наркосировини рослинного походження.


Правоохоронці звертаються до жителів області з проханням повідомляти про факти таких правопорушень за номером «102».


За матеріалами Олександрійського районного відділу поліції Кіровоградської області


        

812Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: