Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10:26
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/09/20/derzhavna-sluzhba-zainjatosti-ogoloshue-start-profesiinogo-navchannja-za-profesieju-administrator-.htm

Державна служба зайнятості оголошує старт професійного навчання за професією «Адміністратор»


Бажаєте опанувати актуальний фах? Державна служба зайнятості оголошує старт професійного навчання за професією «Адміністратор».


Адміністратор – це та людина, яка відповідає за комунікацію і координацію дій персоналу сфери послуг для досягнення максимально ефективного результату, повідомляє 

Кіровоградський обласний центр зайнятості.


Які навички, особисті та ділові якості потрібні адміністратору аби професійно реалізуватися, ви дізнаєтесь під час навчання, що проходитиме на базі Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.Цікаво? Не зволікайте!


Навчання стартує 27 вересня 2024 року, триватиме – 6 місяців.


Протягом занять виосвоїте: організаційну структуру управління підприємства; основи маркетингу;основи естетики, етики, психології і обслуговування відвідувачів, основи галузевої економіки, організації праці і управління; раціональну та ефективну організацію працю на робочому місці тощо.Професіонали своєї справи допоможуть вам стати кваліфікованим фахівцем і бути конкурентоспроможними на ринку праці!


Це ваш шанс отримати все необхідне для успішної кар’єри і професійного становлення. Цікавлять деталі? Звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування.


До відома. Для зареєстрованих безробітних навчання безоплатне. 


Контакти тут: http://surl.li/pacfp


Або пишіть нам у Telegram-канал: t.me/dcz_kir


Онлайн-графік формування навчальних груп можна переглянути за посиланням: https://is.gd/A1GYNF


577Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: