Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 09:57
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/09/20/chi-mozhe-pidpriemets-virobnik-vinogradnogo-vina-otrimati-mikrogrant-pojasnennja.htm

Чи може підприємець-виробник виноградного вина отримати мікрогрант - пояснення


Так, може.


Нагадаємо, що Порядок надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу (далі – Порядок) затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 року № 738, повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


Пунктом 8 Порядку, серед іншого, фактично визначено випадки, коли заява на отримання мікрогранту не може бути подана. До таких випадків належить також випадок, коли отримувач здійснює виробництво та/або реалізацію алкогольних напоїв. 


Урядовою постановою від 06вересня 2024 року № 1043 (набрала чинності 12вересня2024 року) внесено зміни доПорядку. Серед іншого, зміни внесені і до зазначеного пункту восьмого. Відтепер заяву на отримання мікрогранту можуть подавати отримувачі, які здійснюють виробництво (без додавання спирту) та/або реалізацію вин виноградних, плодово-ягідних, напоїв медових. Зрозуміло, що виробники інших алкогольних напоїв, як і раніше, не можуть претендувати на отримання мікрогранту.


Все про грант на власну справу та інша корисна інформація (у тому числі у форматі “Питання та відповіді”) у вільному доступі на вебпорталі “Дія”, посилання тут:http://surl.li/jvrdud


Є питаннящодо отримання мікрогрантів? 


Телефонуйте за номером: +38 (093) 478 70 81


406Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: