Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 липня, 13:23
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/07/26/vidbulasja-rotatsija-v-lavah-kropivnitskih-saperiv-foto-.htm
новини, 26 липня, 13:23

Відбулася ротація в лавах кропивницьких саперів (ФОТО)


Сьогодні вранці найдосвідченіші фахівці частини піротехнічних робіт та гуманітарного розмінування аварійно-рятувального загону спеціального призначення Кіровоградського гарнізону ДСНС вирушили на деокуповані території. Настав час змінити на бойовому посту побратимів, що нині знезаражують українські лани від смертоносних мін та снарядів, залишених ворогом, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Наші найкращі, мужні та незламні титани зараз вже прямують домісць дислокації зведених загонів ДСНС. Три відділення піротехніків рушили на схід країни, ще одне — на Херсонщину. Там на наших героїв чекає складна та відповідальна робота. Тони вибухонебезпечного металу залишаються сьогодні у землі та становлять небезпеку для цивільного населення. 


У першу чергу, сапери розміновують лінії електропередач, газопроводи, системи водопостачання та інші комунікації, а також невідкладно реагують на звернення громадян про знаходження вибухонебезпечних предметів на об’єктах цивільної інфраструктури та у житлових будинках, присадибних ділянках тощо.


Хлопці пройшли інструктаж, отримали чіткі настанови від керівництва загону, а ще — теплі слова підтримки від колег та друзів. 


Віримо у вас, наші герої, та чекаємо на ваше повернення з добрими новинами!


                  

1492Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: