Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: вчора, 15:45
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/10/17/u-kropivnitskomu-zavershivsja-sezon-zhovtnevih-psihologichnih-infosesii.htm
новини, вчора, 15:45

У Кропивницькому завершився сезон жовтневих психологічних інфосесій


Управління молоді та спорту Кропивницької міської ради завершило реалізацію програми з психосоціальної підтримки молоді міста.  У середу, 16 жовтня, відбулася остання у жовтні інфосесія на тему «Психологічна травма. Відбиток минулої ситуації. Перезавантаження.»


Зважаючи на теперішні реалії, молодь схильна до стану підвищеної тривожності та стресу, на який впливають багато чинників. Володіння професійною інформацією про психо-травми та їхні наслідки дозволяє молодим людям не тільки корегувати оточення, а й потоваришувати в першу чергу із самим собою. 


Розвиток стресостійкості є першочерговим показником успіху у майбутньому робочому процесі майже всіх сучасних спеціальностей. Тому прослуховування цієї  інфосесії стало "мастхевом" сьогодення, адже здобуті на ній знання від професійної психологині та кейс-менеджерки Ольги Фоміної стануть у нагоді кожного дня.  На лекції  говорили про умови виникнення психо-травми, її характерні симптоми, про те як важливо своєчасно звертатися за допомогою до фахівців, , адже це не прояв слабкості, як нав’язувало радянське суспільство, а турбота про себе. 


Розглянули й  тригерні ситуації, а також моделі поведінки особи, яка переживає психологічну травму, обговорили методи відновлення. Гостями інфосесії стали студенти 1-4 курсів Центрального державного університету імені Володимира Винниченка, Кропивницького фахового коледжу харчування і торгівлі, Кіровоградського  медичного фахового коледжу імені Є. Й. Мухіна та Кропивницького будівельного фахового коледжу.


Молодь мала змогу не лише прослухати корисну інформацію а й поставити спікерці питання, що турбують сьогодні найбільше. 


Захід відбувся на території Дитячо-юнацького центру, у Молодіжному Центрі "КОМА". 


- Ми впевнені, що організовуючи такі інфосесії ми виховуємо свідому, розумну, ерудовану а головне - захищену молодь, - наголосив начальник управління молоді і спорту Вячеслав Гурський. -  Пам’ятайте, дбати необхідно не тільки про фізичне здоров'я, а й про ментальне. І ми залюбки допомагаємо у цьому підростаючому поколінню.

https://www.facebook.com/krrada.official

   

418Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: