Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 липня, 13:14
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/07/23/u-kropivnitskomu-proveli-roz-jasnjuvalnu-robotu-na-berezi-richki-sugoklei.htm
новини, 23 липня, 13:14

У Кропивницькому провели роз’яснювальну роботу на березі річки Сугоклеї


Нині купальний сезон у самому розпалі. Літня спека змусила людей шукати такої бажаної для усіх прохолоди біля водойм. Часом, релаксуючи на березі водойми, громадяни втрачають пильність та забувають про безпеку, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


19 липня до одного з найулюбленіших місць відпочинку кропивничан  - берег р. Сугоклеї на території міського саду - направилися фахівці ГУ ДСНС у Кіровоградській області та патрульні поліцейські.


Їх мета – зосередити увагу громадян на тому, що відпочинок на водоймі вмить може призвести до трагедії, якщо не дотримуватись правил безпеки. А правила вкрай прості: купатись лише в офіційно визначених владою місцях; не запливати далеко, якщо не впевнений у власній вправності як плавця; не плавати чи рибалити на самоті; не заходити у воду напідпитку; не пірнати в незнайомих місцях. А головне – ні на мить не випускати з поля зору дітей! 


Рятувальникам нерідко, на жаль, доводиться проводити роботи з пошуку та вилученню потопельників, тому вони мають для переконання людей багато реальних трагічних історій. Сподіваємося, учасники профілактичного відпрацювання вдалося переконати громадян, що стати жертвою стихії дуже легко, але так само легко уникнути цієї долі. 


             

1355Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: