Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 липня, 13:46
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/07/23/na-bazi-odeskogo-tsentru-profesiino-tehnichnoi-osviti-startue-navchannja-za-profesieju-kasir-.htm
новини, 23 липня, 13:46

На базі Одеського центру професійно-технічної освіти стартує навчання за професією «Касир»


На базі Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості 31 липня 2024 року стартує навчання за професією «Касир (в банку)», повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


Термін навчання – 8 місяців. Протягом освітнього процесу ви оволодієте всією необхідною інформацією щодо: організації касової роботи; уміння складати касову звітність; порядку збереження грошової готівки, цінностей та цінних бланків; навчитесь касовій дисципліні та правилам експлуатації обчислювальної техніки; зможете виконувати операції з приймання грошей, визначення їх справжності та платіжності, перерахування, обліку, сортування, зберігання, видачі готівки та інших цінностей згідно з нормативно-методичними документами тощо.


За вами – прийняте рішення, за нами – ваш квиток у професійну реалізацію! Акцентуємо, що для безробітних громадян, які зареєстровані у Державній службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.


За деталями звертайтесь до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування. 


Контакти тут http://surl.li/pacfp


Або пишіть нам у Telegram-канал t.me/dcz_kir


Онлайн-графік формування навчальних груп можна переглянути за посиланням https://is.gd/A1GYNF



1308Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: