Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 липня, 09:06
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/07/17/progresivni-zavzhdi-vchatsja-abo-jak-pidkoriti-microsoft-excel-sluzhba-zainjatosti.htm
новини, 17 липня, 09:06

Прогресивні завжди вчаться або як підкорити Microsoft Excel - служба зайнятості


Вміння працювати в Microsoft Excel на професійному рівні на сьогодні є однією з вимог провідних роботодавців у багатьох сферах. Програма Excel – це неймовірно потужний засіб для аналізу великих обсягів даних. Крім того, вона чудово підходить для простих обчислень і відстеження практично будь-яких відомостей. Тому підвищення свого професійного рівня у даній тематиці – запорука успішного працевлаштування в майбутньому, повідомляє Кіровоградський центр зайнятості. 


Тож скористайтеся своїм шансом!


22 липня цього року на базі Івано-Франківського центру професійно-технічної освіти стартують курси підвищення кваліфікації за освітньою програмою «Основи роботи з електронними таблицями Microsoft Excel». Курс навчання проведе від базових функцій Excel до багаторівневих формул і таблиць. На заняттях вас чекає: вивчення функцій програми для роботи з великим об’ємом даних; побудова складних діаграм; опанування роботи зі зведеними таблицями, робота, пов’язана з обробкою та аналізом масивів інформації, обліком та автоматизацією, імпортом та експортом даних; вивчення всіх необхідних для роботи формул.


Оновіть свій рівень знань та починайте використовувати їх у професійній діяльності – і успіх за вами! Також звертаємо увагу, що для зареєстрованих безробітних навчання безоплатне.


Щоб скористатися пропозицією Державної служби зайнятості, зверніться до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування. 


Контакти тут:http://surl.li/pacfp


Або пишіть нам у Telegram-канал: t.me/dcz_kir


Онлайн-графік формування навчальних груп можна переглянути за посиланням: https://is.gd/A1GYNF



1331Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: