Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 липня, 15:53
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/07/16/fahivtsi-sluzhbi-porjatunku-vlashtuvali-nadzvichaini-rozvagi-dlja-malechi.htm
новини, 16 липня, 15:53

Фахівці Служби порятунку влаштували надзвичайні розваги для малечі


Для безпеки немає вихідних та канікул. А отже, навчатися правил безпеки можна й треба повсякчас. З раннього дитинства діти мають знати, як розрізнити шкідливе і безпечне та як захиститися від потенційних загроз, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


А навчатися краще у веселій компанії гарних друзів. Тож, сьогодні до вихованців дитячого садочку №23 “Супутник”, що у Кропивницькому, завітали фахівці Служби порятунку. Та не самі! З ними в гості до малечі прийшла й чотирилапа рятувальниця — німецька вівчарка, на ім’я Джея. 


Рятувальники охоче розповіли дітлахам про роботу своєї доброзичливої, працьовитої хвостатої напарниці. Вона має тонкий нюх, а отже, здатна будь-де відшукати тих, хто загубився. 


Діти були у захваті від такої зустрічі! Кожен прагнув хоча б доторкнутися до Джеї, а вона приязно простягала лапу кожному на знак дружби.


Із не меншим задоволенням малюки одягали пожежні бойовки. Попри їх величезні розміри та страшенну літню спеку, бажаючих відчути себе справжнім рятувальником було чимало. 


А насамкінець надзвичайники влаштували водний атракціон для дошкільнят. Хтось із задоволенням тримав разом з рятувальником пожежний ствол, за допомогою якого подавали воду, а хтось тим часом жваво рухався у струменях води.


А запам’ятати правила літніх пригод без шкоди допоможуть малечі яскраві листівки від UNICEF.


Ось так, весело та пізнавально, провели час юні кропивничани у товаристві рятувальників.


                 

1221Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: