Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 липня, 15:14
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/07/15/golova-oblradi-ta-vikonavchii-aparat-splatili-vitrati-za-logistiku-gumanitarnogo-vantazhu-z-norvegii.htm
новини, 15 липня, 15:14

Голова облради та виконавчий апарат сплатили витрати за логістику гуманітарного вантажу з Норвегії


Великий гуманітарний вантаж від української спільноти в Норвегії прибув до Кропивницького сьогодні, 15 липня. 


Серед вантажу – багатофункціональні лікарняні ліжка і медичні каталки, візочки, реабілітаційне обладнання, матраци, оргтехніка,  медичні засоби, які буде передано до медичних закладів. Логістику гуманітарного вантажу з Норвегії до Кропивницького забезпечили виконавчий апарат Кіровоградської обласної ради та благодійний фонд «МАЧОК». 


«Цей вантаж надзвичайно важливий для нашого регіону, оскільки він закриє значну частину потреб медичних закладів у спеціальному обладнанні. Витрати на логістику навіть не порівняти з тією користю, яку отримають наші лікарні. Ми вдячні обласній раді за підтримку цього проєкту й загалом волонтерського руху Кіровоградщини», – зазначає голова БО «Благодійний фонд «МАЧОК» Юлія Куліш. 


Витрати на логістику даного гуманітарного вантажу: понад 140 тисяч гривень (3200 євро), взяли на себе голова Кіровоградської обласної ради Юрій Дрозд та виконавчий апарат облради. 

            &f6   

1282Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: