Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 травня, 15:29
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/05/08/u-kropivnitskomu-vidbuvsja-barkemp-evropeiski-tsinnosti-ukraini-.htm
новини, 8 травня, 15:29

У Кропивницькому відбувся баркемп “Європейські цінності України”


З нагоди Дня Європи команда експертів та експерток “Team Europe Кропивницький” провела зустріч, де обговорювались теми європейських цінностей та ініціатив. Захід відбувся за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні.


Баркемп був спрямований на сприяння діалогу про ключові європейські цінності та розширення можливостей містян щодо практичного їх впровадження. 


У заході взяли участь заступниця начальника ОВА Катерина Колтунова, начальник управління комунікацій з громадськістю та інформаційної діяльності ОВА Віталій Останній, а також громадські лідери, представники бізнесу та студенти Кропивницького професійного ліцею сфери послуг та торгівлі.


Учасники дискутували про розвиток молодіжного руху, неформальні освітні ініціативи, що пропагують толерантність і рівність, а також обговорили питання розвитку підприємництва та участі органів місцевого самоврядування у впровадженні європейських цінностей.

https://t.me/kirovohradskaODA/19477

         

299Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: