Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 травня, 09:33
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/05/08/u-kirovogradskii-oblasti-vidbulasja-robocha-narada-z-pidvischennja-rivnja-gotovnosti-do-nadzvichainih-situatsii.htm
новини, 8 травня, 09:33

У Кіровоградській області відбулася робоча нарада з підвищення рівня готовності до надзвичайних ситуацій


Учасники засідання, серед яких перший заступник начальника Кіровоградської ОВА Павло Конопко,  представники апарату ДСНС та керівники сил цивільного захисту, обговорювали проблеми та шляхи вирішення завдань, пов'язаних із ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій.


Особлива увага була приділена підвищенню кваліфікації керівного складу та навичок співробітників органів управління та сил цивільного захисту. Учасники наради обговорили недоліки у реагуванні на надзвичайні ситуації, організацію роботи регіональної комісії з питань ТЕБ та НС, а також координацію дій під час ліквідації наслідків.


Також під час наради була відпрацьована і практична частина. Завдання передбачали вироблення механізму ефективної взаємодії усіх ланок територіальної підсистеми ЄДС ЦЗ у разі аварій на об’єктах енергетики, водо- та газопостачання, а також у зв’язку із катастрофічним затопленням територій області.

https://t.me/kirovohradskaODA/19431

                    

449Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: