Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 травня, 10:42
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/05/21/u-kropivnitskomu-triva-proekt-krop-biznes-.htm
новини, 21 травня, 10:42

У Кропивницькому триває проєкт "Кроп-бізнес"

Команда у складі керівниці групи Ушакової-Кирпач Ірини, представниці ГО "Прес-клуб реформ" Талашкевич Вікторії, студентів групи ПТ-15 Куцина Олександра та Балабан Уляни і студента групи ПТ-24 Цудзенко Микити виграла міні-грант у розмірі 40 000 грн.

Проєкт "Кроп-бізнес" - серія заходів, спрямованих на ігрофікацію навчального процесу через використання фінансових ігор. Розпочався 
проект із проведення серій настільних фінансових ігор для викладачів і студентів, зокрема, 15-16 травня викладачі та студенти Кропивницького фахового коледжу харчування та торгівлі в рамках проєкту "Кроп-бізнес" організували та провели тренінг з використання настільних фінансових ігор в навчальному процесі молодших фахових бакалаврів.

Ознайомились з особливостями ведення економічної гри "Нано корпорація" та фінансової гри "Життєвий капітал". Емоції вирують: цікаво, захоплююче, рішуче і насторожено, хвилююче, драйвово і весело!

Проєкт "Освітній драйв" створений в межах програми "Розширення можливостей для дітей і молоді через навчання, розвиток навичок та UPSHIFT", яка реалізується ГО "СКЦ "Задзеркалля" за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини через німецький державний банк розвитку KfW.


894Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: