Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 квітня, 13:38
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/26/zasidannja-postiinoi-komisii-kirovogradskoi-oblradi-kolektiv-kraeznavchogo-muzeju-zaproponuvav-derusifikuvati-nazvu.htm
новини, 26 квітня, 13:38

Засідання постійної комісії Кіровоградської облради: колектив краєзнавчого музею запропонував дерусифікувати назву


Засідання постійної комісії Кіровоградської обласної ради з питань освіти, науки, культури, туризму, спорту, у справах сім’ї, молодіжної політики відбулось вчора, 25 квітня. На засіданні розглянули два питання: про зміни до статутів комунальних закладів «Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді» та «Кіровоградський обласний краєзнавчий музей».


Зміни та доповнення до статуту КЗ «Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді» необхідні для створення на базі даного комунального закладу регіонального центру підготовки населення до національного спротиву.


Щодо змін до статуту Кіровоградського обласного краєзнавчого музею, то колектив запропонував дерусифікувати назви музейного закладу та одного з його структурних підрозділів. 


1301Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: