Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 квітня, 14:22
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/26/u-kropivnitskomu-provedut-lektsiju-diskusiju-pro-feminizm.htm
новини, 26 квітня, 14:22

У Кропивницькому проведуть лекцію-дискусію про фемінізм



30 квітня в освітньо-культурному просторі Гончаренко центр Кропивницький проведуть публічну лекцію про фемінізм та міфи, сформовані довкола нього. На захід запрошують всіх, хто цікавиться феміністичним рухом та хоче дізнатися більше про його витоки та сучасну діяльність. 


Як зазначають організатори, попри те, що питання ґендерної рівності останнім часом піднімається все активніше, у суспільстві досі існує чимало міфів щодо феміністичного руху. 


«Чи правда, що фемінізм - це рух за рівні права? Чи правда, що фемінізм виступає проти шлюбу і народження дітей? Чи хочуть феміністки заборонити спідниці і депіляцію? Ненавидять чоловіків?  Мріють про сорок котів до сорока років? Ці питання часто лунають у нашому суспільстві. Аби відповісти на них, ми збираємо всі охочих на розмову», — діляться у просторі. 


Менторкою розмови стане Світлана Салій, а всі учасники та учасниці зможуть отримати бонус – тест «Як розпізнавати сексизм усюди – в календарях, рекламі, медіа». 


Захід відбудеться у вівторок, 30 квітня, 17:30 за адресою вул. Велика Перспективна, 4а (другий поверх). Для участі достатньо заповнити коротку форму за цим посиланням.


Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. 


1306Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: