Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 квітня, 13:57
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/26/na-kirovogradschini-politseiski-zatrimali-narkozbuvacha.htm
новини, 26 квітня, 13:57

На Кіровоградщині поліцейські затримали наркозбувача


Зловмисник реалізовував наркотики шляхом розміщення так званих «закладок». Припинили його протиправну діяльність співробітники Олександрійського районного відділу поліції. 


Правоохоронці виявили у 26-річного мешканця Дніпропетровської областікілька «мастеркладів» («закладки» великого об’єму). У згортках, обмотаних клейкою стрічкою, містилося близько 100 зіп-пакетів із наркотиками. 


У подальшому виявлені речовини було вилучено та направлено на проведення експертизи. Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.


Розслідування проводиться за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.Санкцією статті передбачено покарання - позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.


За матеріалами Олександрійського районного відділу поліції Кіровоградської області

      

1317Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: