Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 квітня, 09:59
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/19/abiturientam-kirovogradschini-prezentuvali-oblasni-navchalni-zakladi.htm
новини, 19 квітня, 09:59

Абітурієнтам Кіровоградщини презентували обласні навчальні заклади


Захід відбувся на базі Центральноукраїнського національного технічного університету в рамках проєкту #Хочу_тут_вчитись спільно з представниками Донецького національного медичного університету, Кропивницького інженерного фахового коледжу ЦНТУ, Кропивницького аграрного фахового коледжу, Центральноукраїнського вищого професійного училища імені Миколи Федоровського, Кропивницького професійного ліцею побутового обслуговування та Кропивницького професійного ліцею Кіровоградської облради.                                                                                                                                                                               

Майбутнім абітурієнтам презентували факультети та спеціальності, на яких навчатимуть майбутніх інженерів, агрономів, менеджерів та медиків. Майбутні абітурієнти мали змогу поспілкуватись з викладачами, студентами, керівниками закладів та дізнатися про особливості вступної кампанії цього року.


Амбасадорка проєкту #Хочу_тут_вчитись, заступниця начальника Кіровоградської ОВА Катерина Колтунова зазначила, він спрямований на розвиток освіти та збільшення кількості вмотивованої молоді, яка прагне до навчання у закладах освіти Кіровоградщини.

https://t.me/kirovohradskaODA/18793

   

763Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: