Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 травня, 10:26
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/05/02/jak-pratsjue-platforma-zrobleno-v-ukraini-ta-navischo-pidpriemtsjam-markuvati-svoju-produktsiju.htm
новини, 2 травня, 10:26

Як працює платформа «Зроблено в Україні» та навіщо підприємцям маркувати свою продукцію


Що таке платформа «Зроблено в Україні»?


Це ініціатива, спрямована на підтримку вітчизняного виробництва та стимулювання попиту на українські товари, повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


Мета кампанії – спонукати українців підтримувати вітчизняних виробників і таким чином впливати на зростання валового внутрішнього продукту. 


Для посилення власноїекономікиМіністерство економіки України  закликає громадян купувати продукцію національних виробників, а виробників – маркувати свою продукцію, яку буде легко виокремити завдяки спеціальному логотипу «Зроблено в Україні»


Як приєднатися до платформи?


1.  Відвідайте сайт https://madeinukraine.gov.ua/ та завантажте логотип, наліпки та гайд з впровадження державних інструментів.


2.  Використовуючи логотип «Зроблено в Україні», ви даєте згоду на обробку даних і внесення вашої компанії до реєстру українських виробників.

 

Державна служба зайнятості доєдналася до реалізації державної програми, і  поступово відкриває регіональні офіси «Зроблено в Україні» на базі обласних центрів зайнятості та їх філій.


В офісі підприємці можуть отримати допомогу та консультації щодо:


-  урядових грантових програм підтримки діючого бізнесу, а також сприяння започаткуванню власного бізнесу;


-  можливостей підвищення за сприяння служби зайнятості якості робочої сили шляхом отримання ваучера на професійне навчання;


-  компенсаційних програм для роботодавців, які створюють нові робочі місця, працевлаштовують на них безробітних громадян, внутрішньо переміщених осіб,  облаштовують робочі місця при  працевлаштуванні громадян з інвалідністю.


Проусі в плюсі, коли зроблено в Україні, на сайті за посиланням  https://madeinukraine.gov.ua/#how-work


Разом ми можемо зробити українську економіку сильнішою!



1060Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: