Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 квітня, 16:38
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/12/vidbulasja-chergova-rotatsija-v-lavah-saperiv-dsns-foto-.htm
новини, 12 квітня, 16:38

Відбулася чергова ротація в лавах саперів ДСНС (ФОТО)


Знову службовий обов’язок кличе в дорогу наших незламних титанів. Сапери, що пройшли бойову підготовку та мають найбільше досвіду в розмінуванні, прямують туди, де вони  наразі потрібні найбільше. Їх шлях лежить на деокуповану частину Донеччини, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Ідуть у складі аж 4-х розрахунків. З ними медики ДСНС, що дбатимуть про здоров’я наших бійців впродовж усього часу перебування на бойовому завданні. Насправді невідомо, як довго наші хлопці будуть працювати на сході. Адже це залежить від дуже багатьох чинників. Та невизначеність їх аж ніяк не засмучує. Відповідальність  - одна з найголовніших рис наших героїв. 


А ще життєвий оптимізм, почуття гумору та позитивне налаштування допомагають хлопцям справлятися з проблемами у житті і в роботі. 


Консультація психолога та інструктаж керівництва перед важливим відрядження  - і вже час у дорогу. 


Зібрані речі, робоче спорядження, а головне — теплі слова підтримки друзів та рідних! Ось і усе, що треба мати із собою!


Нехай тепло рідного дому та любов найдорожчих серцю людей зігрівають вас та боронять від небезпек!


І як завжди, чекаємо від вас на добрі новини!


                    

1578Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: