Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 квітня, 16:04
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/12/u-kirovogradskii-oblasti-za-dobu-rjatuvalniki-likviduvali-sim-pozhezh-na-vidkritih-teritorijah.htm
новини, 12 квітня, 16:04

У Кіровоградській області за добу рятувальники ліквідували сім пожеж на відкритих територіях


Впродовж доби, що минула, підрозділи ДСНС Кіровоградщини 7 разів залучались на гасіння пожеж на відритих територіях громад, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


У Кропивницькому районі пожежі сухої трави гасили тричі: в с. Рибчине Новгородківської СТГ - 30 м2, біля с. Іванківці Дмитрівської СТГ - 1 га та  біля с. Шостаківка Соколівської СТГ - 300 м2.


Двічі на ліквідацію загорань сухостою залучались підрозділи Голованівського району: м. Гайворон  - 500 м2 сухої трави та сміття,  біля с. Розношенське Благовіщенської МТГ - 800 м2 очерету (спільно з місцевою пожежною командою с. Данилова Балка).


Ще два аналогічні випадки сталися  на території Олександрійського району:  м. Світловодськ - 700 м2 сухої трави та смт Власівка Світловодської МТГ - 100 м2 сміття (спільно з місцевою пожежною командою с. Власівка). 


Шановні громадяни!


Служба порятунку закликає до неухильного дотримання правил пожежної безпеки в екосистемі. У пожежонебезпечний період слід бути вкрай обережними з вогнем. А спалювання сухої трави та сміття на відкритих територіях — це злочин, за який законодавством передбачено адміністративну та кримінальну відповідальність. 



719Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: