Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 квітня, 15:14
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/08/u-kirovogradskii-oblasti-rjatuvalniki-zagasili-dev-jat-pozhezh-na-vidkritih-teritorijah.htm
новини, 8 квітня, 15:14

У Кіровоградській областьі рятувальники загасили дев'ять пожеж на відкритих територіях


Впродовж доби 7 квітня пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області ліквідували 9 пожеж на відкритих територіях. Тричі до гасіння пожеж залучались рятувальники Олександрійського району. В Кропивницькому районі ліквідовано 6 таких загорянь. Загальна площа займань склала більше 3 га, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Дві найбільші пожежі сухостою рятувальники приборкали біля с. Подорожнє Великоандрусівської СТГ (1,5 га сухої трави) та с. Косівка Приютівської СТГ (1,5 га сухої трави на відкритій території по вул. Луговій) Олександрійського району. 


Крім того, на вул. Незалежності обласного центру вогнеборці ліквідували пожежу 15 м2 сміття в будівлі, що не експлуатується.


Шановні громадяни! Будьте максимально відповідальні у пожежонебезпечний період, коли суха рослинність спалахує від найменшої іскри, а пожежа може поширитись на великі території, знищуючи все на своєму шляху. Служба порятунку НАГАДУЄ: за спалювання рослинності чи сміття передбачене адміністративне та кримінальне покарання!


         

610Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: