Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 квітня, 14:27
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/05/punkti-nezlamnosti-u-kropivnitskomu-prodovzhujut-perebuvati-u-rezhimi-gotovnosti.htm
новини, 5 квітня, 14:27

Пункти незламності у Кропивницькому продовжують перебувати у режимі готовності


Від 01 квітня усі Пункти  незламності у Кропивницькому не консервують свою діяльність, як це було минулого року, а продовжують перебувати у режимі готовності надання допомоги містянам у разі блекауту.


Про це повідомив секретар міської ради Олег Колюка за результатами засідання міського штабу з питань координації діяльності стаціонарних пунктів обігріву “Пункти незламності” та надання допомоги населенню Кропивницької міської територіальної громади сьогодні, 05 квітня.


- Характер дій російських агресорів, їхні масовані атаки на енергетичні об’єкти, у першу чергу на пункти генерації електричної та теплової енергії, змушує нас бути готовими до реагування на можливі відключення світла впродовж довгого терміну, - наголосив Олег Колюка. -  На забезпечення такої готовності спрямовані прийняті відповідні постанова Кабінету Міністрів України та рішення обласної комісії з ТЕБ та НС. Першочерговими послугами з початком теплої пори року стали забезпечення містян послугами інтернет-мережі та зарядкою гаджетів.


Відповідальні керівники виконавчих органів міської ради, голови районних у місті рад перевірять усі 34 Пункти незламності у Кропивницькому на готовність  надати прихисток мешканцям і гостям міста та наявність достатнього запасу паливо-мастильних матеріалів. Наразі всі пункти обігріву облаштовані генераторами, засобами інтернет-зв’язку, мають необхідний запас води, продуктів харчування  для забезпечення їхньої стабільної роботи. 


Актуальна інформація про Пункти незламності у Кропивницькому та місця їхнього розташування - на офіційному сайті Кропивницької міської ради  http://www.kr-rada.gov.ua/punkti-nezlamnosti .

https://www.facebook.com/krrada.official


1788Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: