Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 квітня, 12:39
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/02/vprodovzh-dobi-scho-minula-na-kirovogradschini-likvidovano-kilka-zaiman-na-vidkritih-teritorijah.htm
новини, 2 квітня, 12:39

Впродовж доби, що минула, на Кіровоградщині ліквідовано кілька займань на відкритих територіях


Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 9 разів залучались на ліквідацію пожеж на відкритих територіях. Два таких займання ліквідовано спільно з місцевими пожежними командами. Загальна площа пожеж складає понад 4 га, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Так, поблизу с. Кальниболота Надлацької СТГ Голованівського району 0,9 га сухої трави на відкритій території. Аналогічну за площею пожежу ліквідовано у с. Бирлузове Новомиргородської СТГ Новоукраїнського району. 


Всього від ДСНС залучалось 40 чоловік особового складу та 9 одиниць техніки.


Шановні громадяни! Будьте максимально відповідальні у пожежонебезпечний період, коли суха рослинність спалахує від найменшої іскри, а пожежа може поширитись на великі території, знищуючи все на своєму шляху. Служба порятунку НАГАДУЄ: за спалювання рослинності чи сміття передбачене адміністративне та кримінальне покарання!


      

684Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: