Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 березня, 17:18
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/03/13/kirovogradska-oblasna-rada-zasudzhue-bud-jaki-koruptsiini-projavi-posadovtsiv.htm
новини, 13 березня, 17:18

Кіровоградська обласна рада засуджує будь які корупційні прояви посадовців


Щойно з’явилося повідомлення Кіровоградської обласної прокуратури про затримання керівника театру Кропивницького під час отримання ним неправомірної вигоди. 


За даними досудового розслідування, яке здійснюється ГУ НП в Кіровоградській області за оперативного супроводу УСБУ в Кіровоградській області, керівник за неправомірну вигоду працевлаштовував в очолюваний ним заклад. Як сказано в повідомленні, вирішується питання повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України та обрання запобіжного заходу. 


На час досудового розслідування згаданого керівника розпорядженням голови обласної ради буде відсторонено від виконання службових повноважень. 


Кіровоградська обласна рада засуджує подібні та будь які інші прояви корупційної діяльності. Ми не маємо права миритися з цим ганебним явищем. Тим паче – в той час, коли країна перебуває у умовах жорстокої війни. 



1184Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: