Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 лютого, 13:41
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/02/19/vidbudetsja-patriotichnii-forum-do-richnitsi-povnomasshtabnogo-vtorgnennja-vistojali-peremozhemo-.htm
новини, 19 лютого, 13:41

Відбудеться патріотичний форум до річниці повномасштабного вторгнення «Вистояли – переможемо!»


Відбудеться патріотичний форум до річниці повномасштабного вторгнення «Вистояли – переможемо!» (до річниці повномасштабного вторгнення росії в Україну).


Дата і час проведення: 21 лютого 2024 року о 14.00 год.


Місце проведення: Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім. Є. Маланюка, відділ популяризації книги та організації змістовного дозвілля молоді (2-й поверх). вул. Володимира Панченка, 6/15


Організатори: Департамент культури та туризму Кіровоградської ОВА, Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім. Є. Маланюка.


Партнери заходу: Кіровоградський обласний краєзнавчий музей


24 лютого 2022 року росія почала повномасштабний наступ на територію України. Своєю збройною агресією Росія розв’язала першу в XXI столітті континентальну війну в Європі, підірвавши систему колективної світової безпеки, встановлену після Другої світової війни. Світ знову зіткнувся з режимом, який прагне силової ревізії кордонів і прямує до новітнього тоталітаризму. Повномасштабне вторгнення російських військ в Україну остаточно зірвало маску з агресивного путінського режиму, що 9 років прикидався «миротворцем» та «третьою стороною» у війні на сході України. 


Ми, українці, тримаємо оборону й демонструємо волю перемогти ворога, чим доводимо спроможність протистояти російській військовій агресії, ми об’єднали зусилля у лавах Збройних сил України, Національної гвардії України, масового волонтерського руху, а також на дипломатичному, інформаційному, історичному та інших фронтах.


Об’єднаною як ніколи стала і Кіровоградщина. Про цю боротьбу та про спільні зусилля заради Перемоги будемо говорити під час патріотичного форуму. До заходу залучені історики, краєзнавці, волонтери, військові, вимушені переселенці та ті, хто знайшов у собі сили протистояти ворогу на культурному фронті: письменники та громадські діячі. 


За додатковою інформацією звертайтеся до Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Є. Маланюка, тел.: 0954712767 – Букач Тетяна Станіславівна – завідувач сектору соціокультурної діяльності;


Адреса: вул. В. Панченка, 6/15. Сайт: http://www.lib.kr.ua 


Працюємо щодня з 9.00 до 17.00, вихідний — субота.


276Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: