Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 лютого, 09:16
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/02/13/-kod-natsii-kropivnichan-zaproshujut-stati-uchasnikami-konkursu-ukrainskoi-movi.htm
новини, 13 лютого, 09:16

«Код нації»: кропивничан запрошують стати учасниками конкурсу української мови


Національний Фестиваль «Код Нації» спільно з проєктом «Про Мову» оголошують  Всеукраїнський конкурс до Міжнародного дня рідної мови, який відзначається 21 лютого.

 

Головною метою Конкурсу є сприяння розвитку української мови шляхом популяризації її культурного надбання у суспільстві.  А також заохочення усіх представників громад до вивчення української мови, утвердження її як головного чинника існування нашої нації; розвиток творчих та інтелектуальних здібностей.

 

Передбачається і  підтримка Збройних Сил України благодійними внесками учасників. 

 

На конкурс усі охочі зможуть подати свої творчі проєкти у п’яти номінаціях: образотворчі роботи, відеороботи, фотокросинг, есе на тему «Мовне питання» та  мовні меми.


Подача заявок на Конкурс відбувається на сайті: https://mova.kod-natsii.com  з 05 по 25 лютого, оцінювати творчі проєкти будуть 29 лютого, а оголошення переможців Конкурсу відбудеться 01 березня на офіційних сторінках Фестивалю в соціальних мережах.

  

Для інших знавців солов’їної Освітня платформа Фестивалю проводитиме тестування на рівень володіння українською мовою. Зареєструватись на нього можна на сторінці: https://mova.kod-natsii.com/test/  з 05 по 23 лютого, а пройти тестування з 26 — 29 лютого,  попередні результати будуть відомі вже 01 березня.

  

Детальніше про умови участі та Положення на сайті конкурсу: https://mova.kod-natsii.com.

https://www.facebook.com/krrada.official


549Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: