Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 грудня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2023/12/05/na-dorogah-oblasti-v-dorozhno-transportnih-prigodah-950-osib-otrimali-travmi.htm
новини, 5 грудня 2023

На дорогах області в дорожньо-транспортних пригодах 950 осіб отримали травми


За 11 місяців цього року на дорогах області в дорожньо-транспортних пригодах 950 осіб отримали травми, а 106 осіб, на жаль, загинули.


Основними причинами автопригод, які були скоєні протягом цього періоду, є перевищення безпечної швидкості руху, порушення правил маневрування, недотримання дистанції, порушення правил проїзду перехресть та керування транспортним засобом у нетверезому стані.


Друзі, пам’ятайте, що всі учасники дорожнього руху зобов’язані знати й неухильно виконувати вимоги ПДР, а також бути взаємоввічливими. 


Дії або бездіяльність учасників дорожнього руху та інших осіб не повинні створювати небезпеку чи перешкоду для руху, загрожувати життю або здоров’ю громадян, завдавати матеріальних збитків.


Водії, пішоходи та пасажири зобов’язані бути особливо уважними до таких категорій учасників дорожнього руху, як діти, люди похилого віку та особи з явними ознаками інвалідності.


За порушення ПДР встановлена відповідальність згідно із законодавством.

https://t.me/kroppolice/7253

      

730Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: