Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 листопада 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2023/11/28/u-kropivnitskomu-rjatuvalniki-navchali-doshkilnjat-osnovam-bezpeki.htm
новини, 28 листопада 2023

У Кропивницькому рятувальники навчали дошкільнят основам безпеки


27 листопада кропивницькі рятувальники відвідали дошкільний навчальний заклад №54 “Чебурашка” в обласному центрі. Для малечі надзвичайники підготували інтерактивну гру-розвагу “Безпечна мандрівка”. У нестримному бажанні пізнавати цей світ малі шукачі пригод мають засвоїти базові правила безпеки. А подбати про це завжди готові надзвичайники разом з вихователями - повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Під час гри малюки навчалися, як поводитися на прогулянці та уникнути потенційних небезпек. У супроводі рятувальників діти засвоювали правила поведінки у приміщенні та запам’ятовували, що робити, коли там сталося займання.


Пригадали й інші потенційні небезпеки, які чатують на шукачів пригод. Зокрема, говорили про мінну загрозу та міцно засвоїли правило: “Будь уважним, дивись під ноги, підозрілих предметів не чіпай, не підходь до них, сповісти про знахідку дорослих”.


А ще під час уявної подорожі діти шукали умовних постраждалих, уявляючи себе справжніми рятувальниками.


Насамкінець вихованці дитсадочку отримали від Служби порятунку та Дитячого фонду ООН UNICEFкорисні подарунки. Яскраві та цікаві дитячі книжечки “Вартові безпеки” одразу викликали щиру зацікавленість у маленьких відвідувачів заходу.


                        


283Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: