Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 листопада 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2023/11/15/u-kropivnitskomu-rahujut-zbitki-vid-raketnogo-obstrilu-mista-video-.htm
новини, 15 листопада 2023

У Кропивницькому рахують збитки від ракетного обстрілу міста (ВІДЕО)


У Кропивницькому комісія рахує збитки після ракетного обстрілу російською армією.. В декількох будинках тріснуло скло у вікнах та на балконах, пошкоджені дві машини - повідомляє Суспільне.


Комісія оглядає мікрорайон, де є пошкодження, сказав начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій міськради Сергій Коваленко.


"Я думаю, півдня нам вистачить, потім узагальнення даних, завтра на ранок інформація буде. Щодо будинків працює балансоутримувач. Це горе спільне і допомога буде всебічна".


Власники пошкодженого майна можуть повідомляти про збитки на "гарячу лінію" в міськраду, сказав Сергій Коваленко.


Юрій Скляніченко – мешканець будинку, в якому пошкодило балкон на четвертому поверсі.


"Стояв на балконі, почув вибух. Вийшов на вулицю, побачив, що розбите скло на четвертому поверсі. Не встиг і злякатися. Тут скільки уламків валялось!".


Сусід Григорій Бджола під час вибухів був вдома.


"На кухні, з жінкою. Закриті вікна, воно як дало! Я жінці кажу: "У нас що, вікно відчинене?" Ні, закрите. А там же потрійне скло. Так, оце був вибух".


Після вибуху пошкоджені вікна, стіни й дах підприємства. Розбите скло у припаркованій машині. Пластикові вікна всередині приміщення від вибуху випали разом з рамами, розповіла керівниця, яка попросила не називати прізвище.


"Полетів дах, треба латати, в дірках все. Надпотужний вибух, я бігом людей з цеху, ми вибігли, і дуже добре, що ми не в момент вибуху вибігли, бо дуже багато у дворі літало уламків".


Працівниця підприємства розповіла: "Почало сипатись все, розбиватись, дим стояв, я боялась дуже, щоб дівчат просто не поранило, порозрізало б дівчат!".


Олена Демчак, Антоніна Крейтор - Суспільне Кропивницький



572Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: