Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 травня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2023/05/12/u-kropivnitskii-miskii-radi-vprovadzhujut-elektronnii-dokumentoobig.htm
новини, 12 травня 2023

У Кропивницькій міській раді впроваджують електронний документообіг


Державна політика в офіційному діловодстві органів влади передбачає мінімізацію, а в перспективі й повне скасування паперового документообігу. 

 

У Кропивницькій міській раді електронний документообіг впроваджується через систему АСКОД. Ця система здійснює ефективне управління корпоративними інформаційними ресурсами,  дозволяє швидко і прозоро організувати та автоматизувати управлінські процеси як в умовах централізованої, так і територіально-розподіленої організаційної структури. Її розробники працюють в цій сфері вже понад 30 років, а створений ними продукт автоматизує ділові процеси та підвищує ефективність повсякденної діяльності клієнтів, як серед підприємств, так і серед установ різного масштабу, різного галузевого профілю та різної форми власності.

 

Система АСКОД в міській раді працювала донедавна в тестовому режимі, а вже із 22 травня розпочнеться її дослідна експлуатація. 

 

Протягом двох днів, 11 та 12 травня, в міській раді проходило навчання для відповідальних за впровадження та супровід електронного документообігу осіб. 

 

- Впровадження електронного документообігу — це світова практика і ні в кого наразі не виникає навіть сумнівів у її доцільності. Немає й сумнівів у тому, що посадові особи міської ради успішної її опанують: якісно, і швидко, тим самим підтвердять і свій високий рівень професіоналізму, - наголошує керуюча справами міської ради Світлана Балакірєва.

 

Учасники навчання першого дня, а це понад 50 осіб, розглянули ключові питання організації електронного документообігу: реєстрацію документів, постановку їх на контроль, створення резолюцій, контроль за виконанням, виконання, погодження, ознайомлення, перевірку, підпис.

 

Наступного дня посадовці працювали над питаннями впровадження системи АСКОД у роботі зі зверненнями громадян.

 

Навчання відбувалося у форматі живого діалогу, його учасники мали можливість ставити запитання та отримувати відповіді та наочні роз’яснення безпосередньо під час презентацій.

https://www.facebook.com/krrada.official


1869Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: