Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 листопада 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/11/24/vidbulos-chergove-zasidannja-agrarnoi-radi-kirovogradschini.htm
новини, 24 листопада 2022

Відбулось чергове засідання Аграрної ради Кіровоградщини


В приміщенні Кіровоградської обласної військової адміністрації відбулося чергове засідання Аграрної ради Кіровоградщини під головуванням голови обласної військової адміністрації Андрія Райковича. У заході взяли участь перший заступник голови ОВА, голова Кіровоградської обласної ради, керівники сільськогосподарських агроформувань різних форм власності, директор департаменту агропромислового розвитку ОВА. Долучився до засідання і в.о. начальника Головного управління ДПС у Кіровоградській області Олексій Лондар, повідомляє Головне управління ДПС у Кіровоградській області.


Основними питаннями для обговорення стали проблемні питання, пов'язані з використанням пального під час надання послуг з обробітку полів та із реєстрацією податкових накладних (розрахунків коригувань) в Єдиному реєстрі податкових накладних, зупиненням, відмовою в їх реєстрації сільськогосподарським товаровиробникам.


Засідання було побудоване у форматі діалогу, де кожен представник аграрного сектору мав можливість не лише озвучити нагальні проблеми своєї діяльності, а й звернутися з питаннями до керівника обласного податкового органу. 


«Вважаю подібні заходи надзвичайно необхідними для нашого аграрного регіону, а основною їх метою - посилення комунікації з сільгоспвиробниками Кіровоградщини. Податкові органи області загалом та я особисто завжди готові до діалогу та ефективної співпраці», - зазначив наприкінці засідання очільник ГУ ДПС в області.



380Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: