Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 червня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/06/30/jak-stvoriti-garne-rezjume-.htm
новини, 30 червня 2022

Як створити гарне резюме?

Пошук найкращої роботи, яка вас задовольнить і дозволить не лише заробляти, але й розвиватися - важлива частина професійної кар'єри. Для того, щоб гідно презентувати себе на ринку праці, потрібно створити для себе хороше резюме.

Як це зробити якісно, на що потрібно звернути увагу, розповість під час тренінгу фахівчиня з профорієнтації відділу активної підтримки безробітних Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості - Олександра Челідзе. Тренінг пройде у Гончаренко центрі у середу, 6 липня - початок о 15.00.

Щоб записатися на участь у зустрічі, будь ласка, заповніть анкету - https://cutt.ly/AKX5UWG - і без нагадувань приходьте у середу, 6 липня о 15.00 за адресою вул.Велика Перспективна, 4а, другий поверх - вхід збоку (для орієнтиру - на першому поверсі цієї будівлі "Сушімастер").

Нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі, і ця також, безкоштовні! Щоб бути у курсі новин, приєднуйтесь до нашого каналу у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop

БЕЗПЕКА: У разі настання повітряної тривоги ви можете піти в укриття поруч із центром заради вашої безпеки. Дітей (навіть разом із батьками) віком до чотирьох років ми не можемо запрошувати та приймати на заходах у Гончаренко Центрі з огляду на військовий стан та нову політику безпеки. Зверніть на це увагу!!

793Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: