Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 травня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/05/27/volonteri-zaproshujut-fermeriv-do-spivpratsi.htm
новини, 27 травня 2022

Волонтери запрошують фермерів до співпраці

Громадська організація «Прес-клуб реформ» протягом найближчих шести місяців реалізовуватиме проєкт  «Кулінарні корифеї» на підтримку спільноти волонтерів та волонтерок «Годуємо патріотів!».

Кошти на проєкт отримано у межах Конкурсу грантів для надання підтримки громадам, вразливим групам населення та особам, що потребують допомоги в Україні, що його втілює Програма розвитку ООН за фінансової підтримки Європейського Союзу.

З огляду на грант, спільнота «Годуємо патріотів» шукає для довготривалої співпраці фермерські господарства, виробників та постачальників овочів на Кіровоградщині.

«Ми плануємо щотижня безготівково закуповувати для підготовки сухих супів та борщів свіжу картоплю, капусту, моркву та буряк. Наша мета - налагодити дієві ланцюжки співпраці із місцевими фермерами», - каже координаторка спільноти «Годуємо патріотів!» Олена Коряк.

Бажаючі можуть контактувати саме з нею – за телефоном 063-877-5990 або за електронною поштою godyemopatriotivСОБАЧКАgmail.com

Матеріал підготовлено командою проєкту  «Кулінарні корифеї», що впроваджується ГО «Прес-клуб реформ» за сприяння ПРООН у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

839Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: