Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 липня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/07/22/zavdjaki-tsilovim-kursam-na-bobrinechchini-stalo-na-dev-jat-fahivtsiv-agrarnoi-sferi-bilshe.htm
новини, 22 липня 2021

Завдяки цільовим курсам на Бобринеччині стало на дев’ять фахівців аграрної сфери більше


ПП «Агрофірма «Славутич» – сільськогосподарське підприємство, яке здійснює свою діяльність на території Бобринецької та Кетрисанівської громад і спеціалізується на вирощуванні зернових, бобових та насіння олійних культур.


Підприємство є давнім партнером Бобринецької районної філії обласного центру зайнятості у напрямку працевлаштування безробітних мешканців громад. 


Керівник підприємства – цілеспрямована, наполеглива та креативна людина – Юрій Крутько. Завдяки його вмілому керівництву та кропіткій праці підприємство забезпечує роботою жителів громади. 


Співпрацю з Бобринецькою районною філією обласного центру зайнятості ПП «Агрофірма «Славутич» розпочало майже з самого свого утворення і вже є чимало спільних напрацювань у напрямку працевлаштування безробітних мешканців громад. 


«Для нас центр зайнятості – надійний помічник у вирішенні кадрових та виробничих питань. Особливо хочеться подякувати за можливість у підвищенні  кваліфікації майбутніх кадрів. Кожен роботодавець зацікавлений у кваліфікованих кадрах та безпечному виконанні робіт у сільськогосподарській галузі», – зазначає керівник Юрій КРУТЬКО.


Щороку на замовлення підприємства організовується професійне навчання, водночас служба зайнятості використовує різні його форми. Особливо є актуальними короткострокові курси цільового призначення. Цього року виникла потреба провести навчання за напрямком «Безпечне виконання робіт у сільськогосподарській галузі». З керівником підприємства було узгоджено робочий навчальний план, розроблений Полтавським центром професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, та укладено договір про організацію професійного навчання безробітних на замовлення роботодавця.


Як зазначив С. Сендзюк, заступник начальника відділу надання соціальних послуг Бобринецької районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, навчання пройшли дев’ять безробітних, і вже сьогодні всі вони працевлаштовані за відповідними посадами.


Колишня безробітна, а сьогодні завідувач лабораторії ПП АФ «Славутич» Галина Степаненко задоволена своєю роботою. За її словами, курси цільового призначення допомогли їй підвищити свої професійні знання і опанувати нові методи безпечного виконання робіт при визначенні вологості зерна, засміченості, скловидності, натури та клейковини.


А найголовніше курси з підвищення кваліфікації знайомлять з основами трудового законодавства, охорони праці, які допоможуть слухачам не тільки застосовувати знання з охорони праці, пожежної безпеки та безпеки праці під час виконання поставлених завдань на підприємстві, а й у побуті. 


Загалом, з початку року 58 безробітних громадян Бобринеччини проходили професійне навчання.


509Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: