Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 листопада 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/11/11/u-kropivnitskomu-rjatuvalniki-roz-jasnjuvali-gromadjanam-pravila-pozhezhnoi-bezpeki-foto-.htm
новини, 11 листопада 2020

У Кропивницькому рятувальники роз’яснювали громадянам правила пожежної безпеки (ФОТО)


З метою формування у громадян свідомого ставлення до пожежної безпеки рятувальники Кіровоградської області кожного дня проводять роз’яснювальні бесіди у населених пунктах нашої області, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


11 листопада фахівці Управління ДСНС України у Кіровоградській області спільно з волонтерами Червоного Хреста провели профілактичне відпрацювання житлового сектору одного зі спальних мікрорайонів Кропивницького. Спілкувались з перехожими про важливість правил безпеки життєдіяльності у повсякденному житті, і зокрема, на що необхідно звернути увагу саме в осінній період.


У ході заходу було озвучено статистику пожеж на території області в цілому та у м. Кропивницький зокрема. Також вогнеборці наполягали на необхідності суворого дотримання правил безпечного користування електричними та газовими приладами, якими обігрівають домівки містяни. Адже, як відомо, з настанням холодної пори року все більше випадків виникнення пожеж стається саме через необережне чи неправильне використання обігрівачів: камінів, печей, груб, газових котлів та електричних радіаторів  тощо.


Не оминули увагою і таке важливе питання, як запобігання поширенню COVID-19. Рятувальники та представники Червоного Хреста нагадали громадянам, яких правил  необхідно дотримуватись, щоб не захворіти. 


Для закріплення отриманих знань усім співрозмовникам було вручено інформаційні листівки з правилами безпеки.


                     



787Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: