Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/09/kropivnichanin-vdoma-vlashtuvav-striljaninu.htm
новини, 9 листопада 2018

Кропивничанин вдома влаштував стрілянину



Вчора, 8 листопада близько 18-ї години інспектори поліції отримали виклик про те, що на провулку Кам’яний з будинку чути постріли, схожі на вогнепальні. На місце подій оперативно прибули екіпажі патрульних та група тактико-оперативного реагування (ТОР) - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.


Інспекторів зустріла жінка та повідомила, що стрілянину здійснив її чоловік, а також те, що в будинку, де він знаходиться, дійсно є вогнепальна зброя.


Поки одні патрульні вступили зі стрільцем в діалог та відволікали його увагу, інші разом з ТОРівцями на підставі ст.38 ЗУ «Про Національну поліцію» проникли через вікно до будинку та затримали його.


У приміщенні патрульні виявили предмети, схожі на пістолет для відстрілу патронів, споряджених гумовими кулями, нарізний карабін, набої до них, а також декілька стріляних гільз.


Для встановлення причин такої поведінки 55-річного чоловіка та інших обставин події на місце інспектори викликали слідчо-оперативну групу.

         

706Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: