Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/08/u-kropivnitskomu-rjatuvalniki-proveli-seminar-dlja-goliv-kvartalnih-komitetiv.htm
новини, 8 листопада 2018

У Кропивницькому рятувальники провели семінар для голів квартальних комітетів


Працівники Управління ДСНС в Кіровоградській області  продовжують активно проводити роз’яснювальну роботу серед населення щодо пожежної безпеки у осінньо-зимовий період.


7 листопада рятувальники провели заняття для голів квартальних комітетів Подільського району обласного центру, з тим щоб вони, у свою чергу, змогли навчати мешканців своїх кварталів правилам пожежної безпеки - повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області .


Під час заняття працівники пожежно-рятувальної служби поінформували присутніх про найпоширеніші причини виникнення пожеж та інших надзвичайних подій у житловому секторі Кіровоградської області, а також про способи їх попередження. Було зроблено наголос на необхідності суворого дотримання правил безпеки під час опалювального сезону. 


Рятувальники звернулись з проханням звернути особливу увагу на громадян так званої категорії ризику: літніх людей, інвалідів, самотніх, багатодітні родини тощо. На завершення зустрічі учасникам нагадали телефони екстрених служб та вручили застережні листівки з правилами, яких потрібно дотримуватись, щоб не спричинити пожежу у власному помешканні. 

  

         

734Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: