Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/08/rjatuvalniki-kirovogradschini-aktivno-doluchajutsja-do-navchannja-ditei-pravilam-bezpeki-foto-.htm
новини, 8 листопада 2018

Рятувальники Кіровоградщини активно долучаються до навчання дітей правилам безпеки (ФОТО)


6 і 7 листопада в рамках Тижня знань з безпеки життєдіяльності співробітники 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини та працівники Управління ДСНС в області провели для дітей дошкільних навчальних закладах №18 м. Світловодськ та «Дельфін»  с. Бережинка Кіровоградського району акцію та гру-змагання «Запобігти. Врятувати. Допомогти». 


Рятувальники завітали до малечі, щоб в ігровійформі навчити, як не зашкодитивласномужиттю та здоров’ю. Дошкільнята зустріли гостей дужепривітно і вразили рятувальників своїми знаннями, отриманими під час тематичних занять. Виявляється, малеча добре знає, як поводитися на вулиці, чому не можна гратись сірниками, розпалювати багаття у лісі та самостійно гуляти біля водойм.


У якості заохочення за хороші знання правил безпекижиттєдіяльності дошкільнята Світловодського садочка отримали змогувідчути себе справжніми вогнеборцями: помірятибойовийодяг, потримати інструменти та спорядження рятувальника, оглянути пожежний автомобіль та посидіти за кермом. Та найбільше сподобалась дітям «фірмова» розвага від рятувальників – гасіння умовної пожежі струменями різного виду з пожежного ствола. Маленькі сміливці, звичайно з допомогою фахівців Служби порятунку, успішно «загасили» уявне полум’я.


Прощаючись із рятувальниками, дітиобіцяли уникати небезпечних ситуацій і завжди дотримуватись правил безпеки.


         

929Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: