Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/07/tsogorich-derzhavni-vikonavtsi-kirovogradschini-stjagnuli-ponad-100-mln-alimentiv.htm
новини, 7 листопада 2018

Цьогоріч державні виконавці Кіровоградщини стягнули понад 100 млн аліментів



Про це сьогодні, 7 листопада, під час прес-конференції повідомив заступник керівника з питань державної виконавчої служби Віктор Журавко - повідомляє "Кіровоград24".


"За 10 місяців цього року державні службовці по області стягнули понад 100 млн грн, що на 35 млн грн більше, ніж було стягнуто за увесь 2017 рік. Це ще раз підтверджує, що закон реально працює", - зазначив Віктор Журавко.


Усього було зареєстровано 24 тисячі проваджень, чотири тисячі знайшли порозуміння. Тож, розглядалося 18 тис проваджень, за 800 з яких боржниками є жінки. 


Наразі по області працюють 145 службових виконавців, які за минулий місяць закрили більше 7 тисяч документів.


"На жаль, практика показує, що без примусових заходів, батьки не надто поспішають піклуватися про своїх дітей. Так, наприклад, один мешканець Кропивницького сплатив 56 тис грн на користь трьох синів і одієї доньки", - додав Віктор Журавко.


Нагадаємо, що відповідно до змін у законодавстві, батьки-боржники обмежуються у праві полювання, виїзду за кордон, користування автомобілем та зброєю.


858Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: