Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/07/prijutivskii-gromadi-shkoljari-vchilisja-protidijati-bulingu-.htm
новини, 7 листопада 2018

В Приютівській громаді школярі вчилися протидіяти «булінгу»


Днями, в Приютівській громаді у приміщені бібліотеки-філії для учнів Цукрозаводського навчально-виховного комплексу була організована бесіда-тренінг «Профілактика булінгу в учнівському середовищі» - повідомляє на сайт Приютівської ОТГ.


Останніми роками таке поняття, як булінг достатньо поширене в стінах навчальних закладів. Нездорові стосунки, цькування, регулярне та цілеспрямоване нанесення фізичної та душевної шкоди – це все ознаки булінгу.


Активну участь у бесіді взяли: заступник Приютівського селищного голови Ірина Чемерис, яка наголосила на профілактиці булінгу, священник Василь з храму Георгія Побідоносця, член молодіжної ради при Приютівській селищній раді Катерина Бацман, які разом із завідуючою Приютівської бібліотеки-філії Наталею Солдатенко розповіли школярам про булінг та як, йому протидіяти. 


Також для учнів школи були проведено вправи: «Відгадай хто», «Тягар емоцій», «Чому так стається», «Скринька безпеки», «Я зможу допомогти».









1376Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: