Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/05/v-tsomu-rotsi-na-zavod-gidrosila-pratsevlashtovano-10-bezrobitnih.htm
новини, 5 листопада 2018

В цьому році на завод «Гідросила» працевлаштовано 10 безробітних


Підприємства обласного центру групи «Гідросила» тривалий час активно співпрацюють з Кіровоградським міськрайонним центром зайнятості у напрямку задоволення кадрових потреб.


Як результат, із 3045 вакансій, поданих за період співпраці товариством до центру зайнятості, 2151 укомплектовано за допомогою служби зайнятості. У поточному році за сприяння центру зайнятості на «Гідросилу» працевлаштовано 10 безробітних за професіями: оператор котельні, оператор верстатів з програмним керуванням, верстатник широкого профілю, прибиральник виробничих приміщень, лаборант спектрального аналізу, зуборізальник, інженер з організації керування виробництвом, слюсар з ремонту та обслуговування систем вентиляції.


Тим не менш актуальною сьогодні на підприємстві є проблема кадрового забезпечення. Наразі тут потребують фахівців за такими професіями: налагоджувальник контрольно-вимірювальних приладів та автоматик, прибиральник виробничих приміщень, заточувальник, зуборізальник, слюсар-інструментальник, електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, лаборант спектрального аналізу, водій навантажувача, ливарник металів та сплавів, верстатник широкого профілю,  оператор верстатів з програмним керуванням, слюсар-ремонтник – повідомляє Яна Шевченко, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості.


Довідка: Група підприємств «Гідросила» – один із найпотужніших виробників гідравлічних силових машин і компонентів гідросистем у Східній Європі.


Продукція ТМ «Гідросила» постачається до більш ніж 50 країн світу, серед яких – країни СНД та Прибалтики, Східної та Західної Європи, Північної та Південної Америки, Азії та Африки, в тому числі Німеччина, Італія, Іспанія, США, Канада, Аргентина, Бразилія, Колумбія, Китай, Індія, ОАЕ, Саудівська Аравія, ПАР та Єгипет.


Сьогодні заводи компанії – це високоточні та високотехнологічні виробництва, де працюють висококваліфіковані робітники, технологи та конструктори. Надсучасне обладнання, комп’ютеризовані та роботизовані комплекси – це все дозволяє з високою точністю виконувати весь процес виробництва: від литва до випробування готової продукції.


1373Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: