Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/05/u-miskradi-kropivnitskogo-zhurnalistiv-jaki-zapiznjujutsja-pochali-puskati-na-aparatni-naradi.htm
новини, 5 листопада 2018

У міськраді Кропивницького журналістів, які запізнюються, почали пускати на апаратні наради


Сьогодні, 5 жовтня, відбулася чергова апаратна нарада міського голови Андрія Райковича.  Нагадаємо, що вже декілька разів відбувалися суперечки між журналістами та службою безпеки міської ради. Причина - запізнення журналістів - повідомляє кореспондентка сайту "Кіровоград24". 


Сьогодні група журналістів вирішила нагадати про права забезпечені державою та прийшли на апаратну нараду у зручний для себе час. 


Цього разу охоронець, який зазвичай очікує на вході до кабінету, де проходить нарада, привітно зустрів журналістів та запросив на нараду: «Ви, мабуть, мали поважну причину, щоб запізнитися. Проходьте, будь ласка».


Міський голова не так привітно зустрів журналістів і попрохав ставитися більш толерантно та відповідально до цього.


«Коли мене викликає губернатор, я приходжу на десять хвилин раніше. Тож і ви ставтеся з повагою до міського голови, як до вас ставлюсь я», - зазначив Райкович.


Тільки от, мабуть, міський голова забув про те, що журналісти приходять самі, а не за викликом.


«Ситуація, коли поліція охорони міськради перешкоджала моїй діяльності повторилася знову. Минулого тижня через запізнення мене знову не впускали до кабінету, де проходила апаратна нарада. Я вдруге викликав поліцію. Сьогоднішня акція протесту мала на меті ще раз донести до представників влади, що ми, як і кожен громадянин, маємо право заходити на такі заходи, коли це зручно. Звичайно, запізнюватися не гарно, але, окрім цього, є ще багато заходів, які варто висвітити», - розповів сайту «Кіровоград24» журналіст Дмитро Семенюк.


626Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: