Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 серпня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/08/07/u-novgorodtsi-vidbulis-robochi-zustrichi-z-naibilshimi-pidpriemstvami-raionu.htm
новини, 7 серпня 2018

У Новгородці відбулись робочі зустрічі з найбільшими підприємствами району


Сьогодні вирішення питання зайнятості населення неможливе без налагодження тісної співпраці служби зайнятості з роботодавцями.


Так, нещодавно, у Новгородківській районній філії Кіровоградського ОЦЗ пройшли зустрічі, з найбільш успішними роботодавцями району,на тему «Служба зайнятості відкрита для всіх та кожного» - повідомляє Володимир Ніколаєнко, директор Новгородківської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Метою таких зустрічей є ознайомлення зі структурою, функціями та завданнями служби зайнятості, а також обговорення шляхів та форм співпраці центру зайнятості щодо розгортання активних заходів сприяння зайнятості населення та створення нових робочих місць.


Під час зустрічей роботодавці та фахівці служби зайнятості найбільшу увагу приділяли питанню працевлаштування не конкурентоспроможних громадян, внутрішньо переміщених осіб, демобілізованих учасників АТО для поліпшення ситуації на ринку праці.


Найкращими прикладами тісноїі плідної співпраці Новгородківської районної філії Кіровоградського ОЦЗ можна вважати співпрацюз СФГ «Вовчик», СТОВ «Інгулокамянське»,ПП «Гарант», ТОВ «Прогрес», ТДВ «Неоальянс», ПСП «Вершинокамянське», ПСП «Чечеліївське», ПАФ «МЮННТ»,МПП «Грант» та інші. Ці підприємства займаються вирощуванням зернових та технічних культур і є найбільшими підприємствами у Новгородківському районі.


Для безробітних, які не мають достатніх професійних навиків або досвіду,служба зайнятості організовує стажування безпосередньо на базі підприємства.


Це допомагає їм вдосконалити професійні якості, адаптуватися на майбутньому місці праці до умов виконання робіт, до обладнання, технології та колективу.


Підсумовуючи, хочеться зазначити, що такі зустрічі сприяють досягненню спільної мети, а саме оперативному підбору кадрів на замовлення роботодавців, забезпечують стабільність на ринку праці району та вирішують проблеми зайнятості населення.



1211Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: