Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/08/u-kropivnitskomu-dendroparku-vistupit-gutr-klei-ugrjumogo-.htm
новини, 8 червня 2018

У кропивницькому Дендропарку виступить гутр «Клей Угрюмого»


Гурт «Клей Угрюмого» - музичні хулігани українського шоу-бізнесу! (в рамках святкування Дня Молоді у Дендропарку)


24-го червня, на честь святкування Дня Молоді, творче подружжя Миколи та Лариси Онул підготували зірковий подарунок для гостей Дендропарку – виступ гурту «Клей Угрюмого»!


Гурт «Клей Угрюмого»- випускники одного з українських талант-шоу. На відміну від багатьох своїх колег по телевізійному конвеєру, ця група вийшла за рамки ТВ-конкурсу і стала оригінальним відкриттям для всього українського шоу-бізнесу. Нестандартний музичний матеріал,винятково гострий гумор, позитив і харизма - ось те, чим полонить «Клей Угрюмого» з перших хвилин знайомства. Самі хлопці називають свій музичний стиль вокально-танцювальних поп-реггі в модній нині хіпстерскій упаковці.


«Клей Угрюмого» - це шоу в рамках шоу! Гострий гумор, елементи стенд-ап-шоу, інтерактив з публікою, скажена енергетика, харизма всіх трьох учасників і стильна музика - ось ті «козирі», які вигідно відрізняють гурт «Клей Угрюмого» від всіх інших.
В істинності цих слів зможе пересвідчитись кожен, хто завітає до Дендропарку 24-го червня.

Початок о 20:30

Вхід – вільний.



1162Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: