Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/08/nardep-firsov-rozpoviv-chomu-same-anatolii-gritsenko-mae-stati-prezidentom.htm
новини, 8 червня 2018

Нардеп Фірсов розповів, чому саме Анатолій Гриценко має стати Президентом


Cьогодні, 8 червня, у Прес-клубі міста Кропивницького відбулася прес-конференція Єгора Фірсова, народного депутата Верховної ради 7-8 скликання, члена партії «Громадянська позиція».


У ході прес-конференції нардеп прокоментував останні зміни у країні та розповів про важливість об’єднання демократичної опозиції для підтримки єдиного кандидата в Президенти.


«На сьогоднішній день є великий рівень розчарованості у політиках: Тимошенко, Порошенко тощо. Люди хочуть знайти альтернативу, Анатолій Гриценко і є саме такою альтернативою. Люди довіряють йому, як би там не звучало це, але він – «новий» політик, репутація якого не заплямована», - говорить Єгор Фірсов.


Також Єгор Павлович розповів про те, що об’єднання демократичної опозиції для того, щоб підтримати єдиного кандидата в Президенти – важливе і детально обдумане рішення:


«Ми вбачаємо цю людину Президентом України, як нікого іншого. По-перше, як вже зазначалося, до нього великий рівень довіри, по-друге, він не має прихованих офшорів , по-третє, не в нього було жодного інциденту із виявленням корупції».


Політик розповів і про те, що їх політична сила має наміри докласти великих зусиль для того, щоб територія Донбасу знову належала Україні, але на умовах, які не суперечать інтересам держави.


1274Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: