Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/06/u-kropivnitskomu-vidkrili-ofis-partii-osnova-.htm
новини, 6 червня 2018

У Кропивницькому відкрили офіс партії «Основа»



У середу 6 червня, у місті Кропивницький, відбулося урочисте відкриття партійного офісу партії «Основа».


Партію «Основа» Сергій Тарута - народний депутат України, презентував у квітні 2017 року. Сьогодні ж Андрій Ніколаєнко, голова партії "Основа", відомий у Кропивницькому політик та бізнесмен (голова ради директорів ТОВ «Велта», 2013-2014 рр. голова Кіровоградської ОДА) спільно з Людмилою Салоїд, головою Кіровоградської обласної організації політичної партії «Основа» відкрили офіс у Кропивницькому.


«Для нас важливо, щоб зараз громаді служили ті люди, які раніше не мали відношення до політики, тому що репутація депутата дуже заплямована. Основою, майбутнього розвитку країни,є промисловість. Розвиток українського середнього класу - орієнтир для нашої партії. Середній клас - основа успіху країни», - зазначив Андрій Ніколаєнко.


      


2221Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Вадим 6 червня 2018 14:39
0
2 березня, під час народного Віче на площі Героїв Майдану у Кіровограді, його учасники оголосили цілий список осіб, яким на Кіровоградщині не раді, пише "Гречка".

До "чорного" списку потрапили заїзжі регіонали: екс-очільники області Сергій Ларін та Андрій Ніколаєнко, депутат Кіровоградської обласної ради Олександр Шаталов, екс-начальник УМВС у Кіровоградській області Костянтин Пожидаєв та інші. http://rk.kr.ua/na-narodnomu-viche-u-kirovogradi-ogolosili-person-non-grata-foto-video
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: