Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/06/spravu-silskogo-golovi-vikritomu-na-habari-napravleno-do-sudu.htm
новини, 6 червня 2018

Справу сільського голови викритому на хабарі направлено до суду



Прокуратурою Кіровоградської області затверджено обвинувальний акт у кримінальному провадженні відносно одного з сільських голів Гайворонського району викритому на корупційному правопорушення - повідомляє Прес-служба прокуратури Кіровоградської області. 


Як ми повідомляли раніше, голову однієї із сільських рад Гайворонського району було викрито на вимаганні та отриманні неправомірної вигоди 27 квітня 2018 року працівниками прокуратури спільно з співробітниками служби безпеки та поліції. 


Правоохоронці встановили, що посадовець вимагав від місцевого підприємця десять тисяч гривень за сприяння у наданні в оренду земельної ділянки для комерційного використання, розташованої у водоохоронній зоні річки Південний Буг.


Наразі досудове розслідування завершено. Обвинувальний акт направлено до суду для розгляду по суті.


Довідково: Посадовцю інкримінується вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище). Санкція статті передбачає покарання від 5 до 10 років позбавлення волі з позбавленням права займати певні посади та займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

фото - infoindustria.com.ua

873Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: