Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/06/kropivnitski-rjatuvalniki-spilno-z-bibliotekarjami-navchali-ditei-pravilam-bezpeki.htm
новини, 6 червня 2018

Кропивницькі рятувальники спільно з бібліотекарями навчали дітей правилам безпеки


У загальноосвітніх навчальних закладах закінчився навчальний рік, однак ще працюють пришкільні табори. Вчителі й рятувальники намагаються максимально ефективно використати цей час, щоб підготувати дітей до безпечного відпочинку, запобігти травмуванню та загибелі дітей влітку.


5-6 червня працівники обласної бібліотеки для юнацтва організували для школярів Кропивницького навчальні семінари, присвячені безпеці влітку. Працівники Служби порятунку залюбки долучились до проведення заходів та постарались, щоб діти дізнались якомога більше про те, як не допустити пожежі вдома, на відпочинку на природі, на відкритій місцевості, як поводитись під час пожежі та інших надзвичайних ситуацій, а також про основні причини виникнення пожеж, прийоми порятунку та надання допомоги постраждалим - повідомляє Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області. 


Рятувальники особливо наголошували на небезпеці, яка загрожує при необережному поводженні з сучасними вибуховими пристроями та боєприпасами часів Другої світової війни. Крім того, напередодні купального сезону працівники пожежно-рятувальної служби закликали дітей суворо дотримуватись правил безпеки на воді, оскільки їх порушення часто призводить до трагічних наслідків.


Щоб усі правила безпеки, які звучали під час семінарських занять, можна було нагадати ще й пізніше, рятувальники розповсюдили серед слухачів семінару застережні листівки, виготовлені Управлінням ДСНС в області.


          


878Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: